Saturday, 2 June 2012

Aku suka dia




tett tett..tett tett!!


bunyi mesej masuk...lincah Karim cari henpon..tak menyabo..padahal masa tu tengah sedap dia korek hidung..tak sempat selet lagi terus capai..beliak beliak biji mata..sebab rabun..malas nak amek spek....

biasa lah orang tengah dilamun cinta..kentut bau wangi,taik hidung pun rasa cokelat..cuba kalau gaduh,tengok muka awek nampak macam ketiak bangla..Karim memang,begitu obses dengan cinta dia..maklum lah,cinta pertama..dia yang kata..taktau la betol ke tidak..tapi rasa memang betol pun..sebab masa first time nak keluar date,punya gelabah sampai sembur perfume tala ke lubang hidung..terkenyit kenyit mata tahan pedih



"Abang Karim..saya...saya nak mintak putus......"


terpapar ayat tu kat skrin henpon Karim


"tapi kenapa sayang..." Karim reply




"sebab saya dah tak suka kat abang..abang tak hensem..saya dah ada pakwe yang lagi hensem.."




Karim tenung ayat tu lama lama..tak sampai 2 minit,air mata dah mula mengalir..begitu sedih dia rasakan..jantungnya seperti ditikam tikan dengan pisau rambo..mulut tidak terkata kata..hanya air mata menjadi lambang kekecewaan dia...





"kau apehal??menangis apesal??" Mad berbunyi dari belakang



"awek aku....dia mintak clash mad........" tidak tertahan lagi,terus luah kat Mad



"dah orang dah tak suka..biarkan jela..cari je yang lain..tengok macam aku ni haa..tenang je..berapa kali dah aku tukar tukar awek.."






"tapi aku suka dia Mad....wuuuu wuu..wuu" Karim teresak esak meniarap sambil menekup muka di bantal







kecewa itu menyakitkan








seminggu Karim tak makan nasi..korek hidung je kat atas katil..

4 comments:

  1. hahaha...macam gampang pendi

    ReplyDelete
  2. terkenyit-kenyit mata tahan pedih...hahaha

    ReplyDelete