Tuesday, 12 June 2012

Jeling




Popoy dengan Zabidi gelabah..sebab ada periksa..masing masing jenis malas nak study..Popoy kira okay lagi,sebab senang nak lekat..si Zabidi ni pulak jenis ingat dalam masa 2 minit je..lepas tu ghaib entah ke mana..keluar sekali masa berak agaknye




"weh,nanti dalam dewan aku tiru kau ehh...kau power.."

"okay..aku power"





dalam dewan duduk sebelah sebelah..2 orang ni memang tak main toyol..konon baik..padahal si Zabidi ni kalau pegang toyol,gigil tak memasal..silap gaya boleh kantoi bodoh kalau dah tetibe gelabah




"weh,letak ke sini sikit...tak nampak" slow je Zabidi sound


"okay okay....aku power"





Papp!!!






pengawas datang....alih kertas Popoy....Zabidi cuak






Zabidi dengan Popoy gi kenduri kawen lepas periksa









sampai ke sudah pengawas tu berdiri kat depan diorang....Zabidi fail paper tu..tak cakap banyak

4 comments: